Anlık Bildirim

Roku’dan 30 gün ücretsiz premium hesap

Televizyonları ucuza akıllı hâle getiren Roku, güzel uygulamasını içerisindeki ücretli kanalları koronavirüs sebebiyle 30 günlüğüne ücretsiz hâle getiriyor. Amaç sempati kazanmak ve abone çekmek.

Roku’dan 30 gün ücretsiz premium hesap

Koronavirüs pandemisinin insanların eve sıkışık kalıp can sıkıntısı yaşamasına sebep olduğu şu günlerde firmalar, destek için gelirlerine de zarar vermeden ellerinden geleni yapıyorlar. Buna destek olan bir diğer firma Roku, kullanıcılarına herhangi bir ücret ödettirmeden 30 gün premium kanallara erişim sunuyor.

Kanallar arasında evde bulunan sürede fit kalmak için spor kanalları, tabii ki birçok dizi ve film kanalı ve fazlası yer alıyor.

Ücretli abonelikleri bu süreçte bedava vermek, bu tip hizmetler için herkesin evde kaldığı durumlarda çok büyük bir pazarlama bonusu olarak karşımıza çıkıyor. Herkes Netflix’teki içeriklerden sıkılıp farklı şeyler aramaya başladığında Roku ve daha fazlası popülerliğinde artış yaşayacak. 30 gün ücretsiz verilen kanallar ise 30 günün sonunda iptal edilmediği sürece kullanıcıların kredi kartından tahsil edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim