Anlık Bildirim

Rocket League oyunu ücretsiz oluyor

60 milyona yaklaşan oyuncusuyla en çok oynanan yapımlardan birisi olan Rocket League artık Epic Games çatısı altında. Yakın zamanda oyun Epic Games mağazasına transfer olacak.

Rocket League oyunu ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör

Psyonix tarafından geliştirilen Rocket League oyunu; arabalarla oynanması ile ilgi çekti ve bugün en çok oynanan oyunlar arasında yerini aldı. Masa üstü ve konsol platformlarında yer alan oyun yakın zamanda ücretsiz oluyor.

Ücretsiz Rocket League keyfi

Rocket League oyunu bugüne kadar Steam üzerinde yer alıyordu ve 31TL gibi bir fiyat etiketine sahipti. Bununla birlikte geliştirici Psyonix stüdyosu Epic Games tarafından satın alınınca işler değişti.

Rocket League sonraki güncellemesi ile birlikte tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanmaya başlayacak. Bununla birlikte oyun Steam üzerinden kaldırılacak ve Epic Games mağazasına transfer olacak.

Mevcut Rocket League oyuncularının güncelleme ve paketleri almaya devam edecekleri ifade ediliyor. Oyunu indirmek isteyenler ise güncelleme sonrasında Epic Games mağazasına gitmek zorundalar. Ayrıca oyundaki kayıtlarınız ve ilerlemeleriniz tüm platformda geçerli olacak. Bunun için Epic Games hesabınızın olması yeterli. Henüz güncelleme için kesin bir tarih verilmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10450 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, rocket league ve
3 etiket daha epic games psyonix Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim