Anlık Bildirim

ROCCAT Magma Mini kompakt klavye duyuruldu

ROCCAT Magma Mini kompakt klavye modeli masanızda daha az yer kaplamayı hedefliyor. Ayrıca zar tipi tuşları ile sessizliğe de odaklanıyor. ROCCAT Magma Mini özellikleri ve fiyatı haberimizde.
ROCCAT Magma Mini Tam Boyutta Gör
Turtle Beach tarafından bir süre önce satın alınan ROCCAT oyuncu ekipmanları markası iddialı ürünler geliştirmeye devam ediyor. ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi kompakt yapısı ile geliyor.

ROCCAT Magma Mini özellikleri ve fiyatı

ROCCAT Magma Mini oyuncu klavyesi masaüstünde yerden tasarruf etmek isteyenler için yüzde 60 gövde oranıyla iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor. Sessiz ve hassas zar tuşları ile çok fazla gürültü de çıkarmıyor.

Anti-ghosting teknolojisi 20 tuşa kadar destek sunarken EasyShift[+] ile de tuşlara ikinci fonksiyonlar atayabiliyorsunuz. IP33 sertifikası sayesinde de sıvı ve toz dökülmelerine karşı dayanıklılık sunuyor.

5 farklı RGB bölgesinde 10 LED aydınlatması olan klavye 16.8 milyon renk desteğine sahip. AIMO RGB uyumlu diğer ROCCAT ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Güç kablosunun sol tarafta olduğu ROCCAT Magma Mini klavye modeli 50$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim