Anlık Bildirim

Ripple'ın CEO'su Bitcoin'e meydan okudu

Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, katıldığı bir Podcast yayınında ödeme yöntemi olarak Ripple kullanımının Bitcoin'e göre çok daha avantajlı olduğunu dile getirdi.

Ripple'ın CEO'su Bitcoin'e meydan okudu

Anthony Pompliano’nun Off The Chain Podcast'ine katılan Brad Garlinghouse, Twitter üzerinden gelen sorulara karşı hazırlıksız cevaplar verdi.

Aslında kendisinin de bir Bitcoin boğası olduğunu söyleyen Garlinghouse, bankalara, kurumlara ve insanlara karşı mücadele edilen günümüz dünyasında Bitcoin'in bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Zamanında Bitcoin yatırımı yaptığını, fakat sistemin, ''biraz daha farklı yaklaşım belirleme'', ''daha geniş çaplı bir adaptasyon sağlama'' ve ''daha fazla insanı daha hızlı sürede etkileme'' gibi sorunları barındırdığını düşünüyormuş. Bu sorunların, Ripple ile bir nebze olsun çözüldüğünü ve çözülmeye devam ettiğini ekliyor.

Bu alanda Ripple için çalışan geliştiricilerin sektöre erken giren deneyimli mühendislerden oluştuğunu ve özellikle de ölçeklendirme zorlukları üzerinde çalıştıklarını belirtmekte fayda var.

Ripple'ın CEO'su Bitcoin'e meydan okudu

Bitcoin her ne kadar sektör devi olsa da Garlinghouse, ödeme problemlerini çözemeyeceğini düşünüyor. Bunu, Bitcoin'in temel taşlarından biri olan Proof of Work'ün, ölçeklenebilir perspektifi önemli ölçüde kısıtlayıcı olmasına bağlıyor.

Garlinghouse, son olarak ekliyor: 

''XRP defteri, işlem başına yaklaşık 1000 kat daha hızlı ve işlem başına 1.000 kat daha ucuz. Bu dönemde kripto ve blockchain için türünün tek örneği.''

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim