Anlık Bildirim

Ripple fonlama turunda 200 milyon dolara ulaştı

Blockchain tabanlı ödeme şirketi Ripple, alternatif varlık yatırım şirketi Tetragon liderliğindeki Seri-C fonlama turunda 200 milyon dolar topladı.

Ripple fonlama turunda 200 milyon dolara ulaştı Tam Boyutta Gör

Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, yaptığı resmi açıklamada, ''Vizyonumuzu gerçekleştirmek için güçlü bir finansal pozisyondayız. Blockchain alanındaki diğer kişiler büyümelerini yavaşlattı ve hatta kapattı, 2019 boyunca ivme ve endüstri liderliğimizi hızlandırdık'' sözlerine yer verdi.

Yatırım, firmanın yeni uluslararası yetenekleri daha da ileriye çekmesini ve müşterilere ve ortaklara "daha iyi hizmet vermesini" sağlayacak. Açıklamaya göre, yeni paydaşlar ayrıca Ripple işini büyüttükçe "paha biçilemez endüstri anlayışı ve uzmanlığı" sağlayacaklar.

"Bugüne kadarki en güçlü büyüme yılı" olarak nitelendiren Ripple, RippleNet ödeme ağının 2019'da 300'den fazla müşteriye büyüdüğünü söyledi. Ayrıca, havale şirketindeki yüzde 10'a yakın hissesini alarak MoneyGram ile ortaklık kurdu. Anlaşmanın bir parçası olarak MoneyGram, Ripple’ın ürünlerini sınır ötesi yerleşimler için kullanacak.

Ripple fonlama turunda 200 milyon dolara ulaştı Tam Boyutta Gör

Ripple, önümüzdeki ay mahkemede olacak ve XRP satışlarının kayıt dışı bir güvenlik ihracı olduğunu iddia eden bir davanın reddedilmesi yönündeki savunmasını yapacak. 

XRP, yatırım haberi yayıldıkça hafif bir fiyat artışı yaşadı. Piyasa verilerine göre, kripto para birimi aynı gün içerisinde %3-4 arasında bir artışla günü kapattı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim