Anlık Bildirim

Riot’un taktiksel FPS oyunu Valorant, 7 Nisan’da betaya çıkıyor

Riot Games'ten gelecek olan League of Legends dışındaki ilk oyun Valorant, içinde Türkiye'nin de bulunduğu birkaç bölgede kapalı beta sürecine başlayacak. Bu sürece kaç kişi dahil edilecek bilinmiyor.

Riot’un taktiksel FPS oyunu Valorant, 7 Nisan’da betaya çıkıyor Tam Boyutta Gör

Riot’un Overwatch ve CS:GO karması oyunu olacak Valorant, şimdiye kadar Alpha aşamasında olduğundan hiçbir oyuncuya sunulmamıştı. Oyun, yapılan açıklamaya göre 7 Nisan’da kapalı betaya çıkıyor. Beta sürecinin ne kadar süreceği ya da kaç oyuncunun sürece dâhil edileceği belli değil.

Riot açıklamasında Riot hesabı ve Twitch hesaplarının birbirine bağlanmasını istiyor. Bu bağlamanın ardından aktive edilen bölgede Valorant yayınları öne çıkarılmış olarak görülecek. 

Beta en azından başlangıç sürecinde uluslararası olmayacak. Onun yerine bölge bölge sınırlandırılacak beta, ilk olarak Kanada, Avrupa, Rusya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde açılacak. Planın ilk olarak Valorant’ı tüm dünyada olabildiğince fazla oyuncuya sunmak olduğunu söyleyen Riot yetkilisi, koronavirüs salgını sebebiyle kapasitelerinin düştüğünü ve dağıtımın bu sebeple yavaş olacağını belirtti. Şimdilik firma, en hazır olduğunu hissettiği bölgelere odaklanacak.

Valorant ilk olarak Ekim ayında “Project A” adı altında ortaya çıkmıştı ve Riot Games tarafından League of Legends dışı ilk olarak sunulacak oyun olarak adlandırılıyordu. Firmadan yapılan açıklamalardan da anladığımız üzere oyunun geliştirilme sürecinde herhangi bir sıkıntı yok ve çok yakında herkesin keyfine sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim