Anlık Bildirim

Rick and Morty'den eğlenceli PlayStation 5 reklamı

Son zamanların popüler animasyonundan, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için yayınlanan eğlenceli bir reklam klibi paylaşıldı.

Rick and Morty'den eğlenceli PlayStation 5 reklamı Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu geçtiğimiz günlerde çıkışını tüm dünyada gerçekleştirdi. Her yerde çeşitli reklamlar yayınlandı ancak en keyiflisi Rick and Morty'den geldi.

PlayStation 5 için birçok reklam yayınlandı. Bunların arasında da gerçekten gayet keyif veren reklamlar bulunuyor. Keyif veren reklamlara da geçtiğimiz gün bir yenisi eklendi. Son dönemin popüler animasyon serisi Rick and Morty'den yeni bir reklam paylaşıldı.

Reklamda Morty, PlayStation 5'in özelliklerini överek anlatırken Rick de arkadan ona bazı talimatlarda bulunuyor. Ancak bir yandan da paraları sayıyor. Paralar da belli ki PlayStation'dan gelmiş. Fazlasıyla keyifli olan diziden, bu kadar sıkıcı bir reklam gelmesi ve Rick'in arkada para sayması da reklamı keyiflendirmiş.

Sony ve Rick and Morty daha önce kısa süreliğine PlayStation'a özel olarak yayınlanan Death Stranding'te de birlikte çalışmıştı. PlayStation 5, Rick and Morty reklamını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim