Anlık Bildirim

Resmen açıklandı: F1 yeniden Türkiye'de!

F1 yönetimi resmen duyurdu. Bu sene Kanada GP takvimden çıkarıldı ve yerine Türkiye eklendi. İstanbul Park, 11-13 Haziran'da F1'e ev sahipliği yapacak.

Resmen açıklandı: F1 yeniden Türkiye'de! Tam Boyutta Gör

Bu sene 11-13 Haziran tarihlerinde Kanada’da düzenlenmesi planlanan F1 yarışı koronavirüs nedeniyle iptal edildi ve Türkiye’ye devredildi. Türkiye, 11-13 Haziran tarihlerinde Formula 1 yarışına ev sahipliği yapacak. Takvimdeki değişiklik F1 tarafından resmen duyuruldu.

Geçen sene koronavirüs nedeniyle iptal olan yarışların yerine dahil olan Türkiye, Kasım ayında seyircisiz olarak ev sahipliği yapmıştı. Bu sene de fırsat doğdu ve Kanada’nın yerine yarış takvimine girme fırsatı elde ettik. 6 Haziran’da Bakü’de düzenlenecek F1 yarışının bir hafta sonrasında Türkiye GP yapılacak. İstanbul ayrıca 29 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi Finali'ne de ev sahipliği yapacak.

Resmen açıklandı: F1 yeniden Türkiye'de! Tam Boyutta Gör

Yarışın seyircili olup olmayacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Geçen sene yarışın seyircili olarak yapılacağı söylenip birkaç hafta kala seyircisiz yapılmasına karar verilmişti. Geçen sezon düzenlenen yarış ilginç anlara sahne olmuştu. Hem hava hem de pist durumundan dolayı farklı bir yarış izlemiştik. Yarış sonunda Lewis Hamilton şampiyonluğunu ilan etmişti. F1 yönetimi Türkiye’deki organizasyondan memnun kalmış olacak ki Kanada GP gibi önemli bir yarışın yerine Türkiye GP dahil edildi. Anlaşma yalnızca bu sezonu kapsıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11434 kez okundu.
59 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yarış, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim