Anlık Bildirim

Resident Evil 3 remake demosu, 19 Mart’ta konsollar ve PC için yayınlanacak

Capcom, 3 Nisan tarihinde çıkış yapacak Resident Evil 3 remake için 19 Mart tarihinde bir demo yayınlayacak.

Resident Evil 3 remake demosu, 19 Mart’ta konsollar ve PC için yayınlanacak

Capcom’un oldukça iyi bir iş çıkardığı Resident Evil 2 remake’inden sonra gelip gelmeyeceği merakla beklenen Resident Evil 3 remake’in çıkış tarihine çok az bir süre kaldı. 1999 yılında çıkan orijinal yapımın baştan aşağı elden geçmiş hali olan oyun, 3 Nisan 2020 tarihinde hayranlarıyla buluşacak.

3 Nisan tarihini bekleyemeyecek oyuncular için ise Capcom’un güzel bir sürprizi var. Şirket, Resident Evil 3 remake için 19 Mart tarihinde bir demo yayınlayacak. Demoda Jill Valentine’nin Racoon City’den kaçışının kısa bir bölümüne tanıklık edeceğiz.  

Capcom’un sürprizi demoyla sınırlı kalmıyor. Şirket, çok oyunculu yapım Resident Evil Resistance’ın da açık beta sürümünü oyuncularla buluşturacak. 27 Mart'ta erişime açılacak beta, 3 Nisan’a kadar açık kalacak. Oyunda dört kişilik ekiple birlikte hayatta kalmayı veya oyunun kötüsü “Mastermind” olarak rakiplerimize tuzaklar kurmayı tercih edebileceğiz. 

Yaklaşık üç yıldır geliştirilen Resident Evil 3 remake’in duyurusu, bilindiği üzere üç ay kadar önce yapılmıştı. Duyurudan kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek yapım, hayranlar için sevindirici olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim