Anlık Bildirim

Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Symbioz

Renault, Captur ile Austral arasında konumlanacak yeni C-SUV modelinin ismi ve tasarımına ilişkin yeni bilgiler paylaştı. Peki Symbioz ne anlama geliyor? Yeni Renault Symbioz ne zaman tanıtılacak?

Renault, kompakt SUV ailesini genişletmeye devam ediyor. Fransız üretici, yeni C segment SUV modelinin ismini Symbioz olarak açıkladı. Yeni Renault Symbioz, 2024'ün bahar aylarında resmi olarak tanıtılacak.

Tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığı belirtilen yeni Renault Symbioz, markanın yeni tasarım dili, sürüş keyfi, geniş yaşam alanı ve E-Tech tam hibrit 145 motorun yakıt verimliliğini bir arada sunuyor.

Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Symbioz Tam Boyutta Gör
Renault Symbioz ismini 2017 yılında tanıtılan bir konsept otomobilde görmüştük. Bu kelime, eski Yunan dilinde "birlikte yaşamak" anlamına gelen "symbiosis" kelimesine dayanan Fransızca "symbiose" kelimesinden türetilmiş.

Paylaşılan ipucu görsellerine baktığımızda Renault Symbioz'un kaslı ve sportif bir tasarıma sahip olduğunu görebiliyoruz. Ön tarafta çıkıntılı burun kısmı, ince aydınlatmalar ve Clio'da gördüğümüz bumerang şekilli gündüz LED'leri dikkat çekiyor. Geniş omuz çizgisi ve geriye doğru eğimli tavan hattının dikkat çektiği otomobilin arkası da Austral'e göre daha keskin geçişlere sahip.

Symbioz, 4.41 metre gövde uzunluğuna sahip. Bu kapsamda, yine C-Segment bir SUV olan Austral'den 10 cm daha kısa bir model olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca otomobilin ağırlığının 1.5 tonun altında olduğu belirtiliyor.

Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Symbioz Tam Boyutta Gör
İç mekana ilişkin görsellerde tavanı kaplayan Solarbay panoramik cam tavan hemen göze çarpıyor. PDCL (polimer dağılmış sıvı kristal) teknolojisini temel alan cam tavan, bu sayede tek tuşla şeffaftan opak hale gelerek perdeye gerek kalmadan iç mekandaki konforu artırıyor.

Yeni Renault Symbioz bahar aylarında tanıtılacak fakat daha yakın bir tarihte yeni kompakt SUV ile ilgili daha fazla bilgi öğrenmeyi umuyoruz. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12886 kez okundu.
45 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, symbioz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim