Anlık Bildirim

Redmi Note 9, Redmi Note 9S/Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max karşı karşıya

Bu yıl Redmi Note serisinde 4 farklı model yer alıyor. İkisi sadece isim farklılığı olsa da şimdiden tüketicinin kafasını karıştırmaya yetti. Sizler için bu modelleri bir tabloda topladık.

Redmi Note 9, Redmi Note 9S/Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max karşı karşıya Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin en sevilen akıllı telefon serileri arasında yer alan Redmi Note bu yıl da güncellendi ve dokuzuncu kez tüketicinin karşısına çıktı. Her yıl biraz daha kalabalıklaşan Redmi Note serisinde bu yıl 4 farklı model yer aldı. Haliyle tüketicinin de kafası karıştı.

Redmi Note 9 serisi ne kadar farklı?

Redmi Note 9 serisi aslında iki farklı model altında toplanmış diyebiliriz. Redmi Note 9 modeli yine serinin girişinde yer alıyor ve bu bakımdan kullanılan donanım biraz farklı ancak fiyat olarak serinin biraz ilginç davrandığını belirtmek gerek. Tasarım anlamında ise nokta çentik ve dörtgen kamera yuvası tüm modellerde korunmuş.

Redmi Note 9 modelinde 6.53 inçlik ekran, Helio G85 yonga seti, 48MP çözünürlüğünde ana sensör, dörtlü kamera paketi, 5020W batarya, 18W hızlı şarj şeklinde özellikler mevcut. 3GB RAMve 64GB depolama seçenği olan baz versiyon 199$ fiyat etiketine sahip.

Redmi Note 9S veya Redmi Note 9 Pro ise 6.67 inçlik ekran, Snapdragon 720G yonga seti, 5020mAh kapasiteli batarya gibi detaylara sahip. Bölgeye göre telefon iki farklı isimle piyasaya çıkacak.

Ülkemizde 2499TL kampanya fiyatıyla satılan Redmi Note 9S kamera tarafında makro sensörü Redmi Note 9 modeline göre 5MP çözünürlüğe çıkarmış. Ön kamera da biraz daha fazla ışık alıyor. Snapdragon 720G yonga seti ile performans ve verimlilik tarafında haliyle biraz daha iyi. Bununla birlikte telefonun başlangıç fiyatı 175$ idi.

Redmi Note 9, Redmi Note 9S/Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max karşı karşıya Tam Boyutta Gör

Redmi Note 9 Pro Max ise tepede yer alıyor. Farklı olarak bu modelde ana sensör 64MP çözünürlüğünde. Ön kamera ise 32MP çözünürlük ile ailede bir rekora imza atıyor. Ayrıca batarya da 33W hızlı şarj ile destekleniyor. Bunun dışında özellikleri Redmi Note 9S veya Pro ile aynı. Baz 6GB RAM ve 64GB depolama seçeneği 200$ fiyat etiketine sahip. Redmi Note 9 ve Redmi Note 9 Pro Max henüz ülkemizde satışta değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18856 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Redmi Note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim