Anlık Bildirim

Redmi ilk akıllı ekranını duyurdu

RedmiTouch Screen Speaker 8 adlı akıllı ekran modeli 8 inçlik HD ekranında video izleme ve müzik dinleme imkanı sunuyor. Ayrıca videolu görüşme yapmak da mümkün.

Redmi ilk akıllı ekranını duyurdu Tam Boyutta Gör

Son dönemde akıllı hoparlör ile başlayan akıllı ses sistemleri sınıfı ekranlı versiyonlara geçmeye başladı. Amazon ile başlayan trende pek çok üretici katılmış durumda. Xiaomi’nin ardından alt marka Redmi de kendi akıllı ekranını duyurdu.

RedmiTouch Screen Speaker 8 özellikleri ve fiyatı

RedmiTouch Screen Speaker 8 modeli aslında Xiaomi’nin Mi AI Touchscreen Speaker Pro 8 Smart Display ekranını temel alıyor. 8 inçlik HD ekrana sahip olan cihaz 178 derecelik bakış açısı sunuyor.

Çin odaklı geliştirildiği için uygulamalar da bölgesel. Mango TV, Youku, Tencent Video ve iQiyi üzerinden video izlenebiliyor. QQ Music gibi platformlardan ise müzik dinlenebiliyor. Yine çocuklar için farklı eğitim platformlarına yer verilmiş. Dijital asistan tarafında daha gelişmiş XiaoAI yer alıyor.

HD kamerası sayesinde akıllı ekran üzerinden videolu görüşme yapılabiliyor. Uyumlu akıllı saat ve Mi televizyonlar da buna dahil. Yüz tanıma teknolojisi sayesinde çocuklarınızı algıladığında özel bir çocuk moduna geçiş yapabiliyor. RedmiTouch Screen Speaker 8 modeli 49$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim