Anlık Bildirim

Redmi 13C'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Redmi 12C'nin halefi olacak uygun fiyatlı bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Redmi 13C adı altında sunulacak modelin ilk görüntüleri internete düştü.
Redmi 13C'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Xiaomi geçen yıl Aralık ayında Çin'de uygun fiyatlı akıllı telefonu Redmi 12C'yi tanıtmıştı. Şirket şimdi de Redmi 13C modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın çıkış tarihi ve teknik özellikleri henüz bilinmese de tasarımını görme şansına sahip olduk.

MySmartPrice adlı kaynak akıllı telefonun ilk görüntülerini yayınladı Böylelikle cihazın dış görünümünü değerlendirme olanağımız oldu. Görüntülere bakılırsa Redmi 13C'nin ekranının ortasında ön kamera için damla şeklinde bir çentik yer alacak.

Redmi 13C'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Kamera sisteminde göze çarpanlar

Cihazın arka kısmında LED flaşlı üçlü kamera sistemi bulunuyor. Modülün yanındaki yazı sayesinde kurulumun 50 megapiksel ana kamera içereceğini öğreniyoruz. Güç düğmesi ve ses açma-kapama tuşları ise cihazın sağ tarafında konumlandırılmış. Redmi 13C'nin kamera bölümünün tasarımı, damla çentikli ekranı ve düz kenarları nedeniyle Vivo Y22S ve Vivo Y35 modellerinde kullanılan tasarıma epey benzediğini söyleyebiliriz. 

Redmi 13C'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Alt tarafta hoparlör ızgarası, şarj portu ve mikrofon yer alırken, cihazın üst tarafında 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Görüntüler ayrıca akıllı telefonun açık yeşil, siyah ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
Redmi 13C'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Şu an için Redmi 13C'nin teknik detaylarını ve ne zaman çıkış yapacağını bilmiyoruz. Ancak önümüzdeki günlerde veya haftalarda Geekbench veritabanı ya da TENAA gibi sertifikasyon kurumlarının kayıtlarında görünmesi ile daha fazla şey öğrenme imkanımız olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim