Anlık Bildirim

Realme X50 Pro, 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020 sonrasında, yeni akıllı telefonunu 24 Şubat tarihinde Madrid'te tüm dünyaya tanıtacak.

Realme X50 Pro, 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile gelecek Tam Boyutta Gör

Realme X50 Pro 5G, yeni 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile 24 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Şirket akıllı telefonunun lansmanını, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de yapamayacak olsa da bu etkinlik Madrid'de gerçekleştirilecek.

685 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulabilir

Realme başkan yardımcısı yakın bir zamanda, Realme X50 Pro modelinin Snapdragon 865 yonga seti, 12GB RAM ve 256GB depolama alanına ek olarak, cihazın Android 10 tabanlı Realme UI 1.0 arayüzü ve NFC bağlantısı ile geleceğini duyurmuştu. Şimdi ise Realme X50 Pro'nun yayınlanan yeni bir görselinde yer alan 65W SuperDart hızlı şarj ibaresinin yer aldığı ortaya çıktı.

Realme X50 Pro, 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile gelecek Tam Boyutta Gör

Realme Hindistan CEO'su Madhav Sheth, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile 65W SuperDart hızlı şaj teknolojisinin cihazda ısınmaya yol açmayacağını ve aynı zamanda rakiplerine göre daha hızlı şarj ve daha uzun bir pil ömrü sunacağını iddia etti. Kablosuz şarj desteği de sunması beklenen cihazın, çift selfie kamerası, ekrana gömülü parmak izi sensörü, dört arka kamera, çift modlu 5G desteği ve Corning Gorilla Glass korumalı 90Hz AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Realme X50 Pro'nun beklenen satış fiyatının ise 685 dolar olacağı da sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim