Anlık Bildirim

Realme X50 5G, hızlı şarj teknolojisi VOOC 4.0'ın gelişmiş sürümüyle gelecek

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Realme X50 5G akıllı telefon modelinin, 30 dakikada yüzde 70 şarj edebilen gelişmiş VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisi ile geleceği belirtildi.

Realme X50 5G, hızlı şarj teknolojisi VOOC 4.0'ın gelişmiş sürümüyle gelecek Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin gelecek ay tanıtılması beklenen Realme X50 5G modeli ile detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Gelen haberlere göre, cihazın şarj performansı olarak kullanıcıları bir hayli tatmin edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

30 dakikada yüzde 70 şarj

Açıklanan bilgilere göre Realme X50 5G, VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisinin geliştirilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkacak. Realme'nin iddialarına göre bu teknoloji, akıllı telefonı sadee 30 dakika içinde sıfırdan yüzde 70'e kadar şarj edebilecek. Ancak burada pil kapasitesinin önemli olduğunu ve şirketin bu konuda henüz açıklama yapmadığını da belirtmemiz gerek.

Realme X50 5G, hızlı şarj teknolojisi VOOC 4.0'ın gelişmiş sürümüyle gelecek Tam Boyutta Gör

Bununla birlikte VOOC 4.0'ın bu geliştirilmiş sürümünün, akıllı beş yongalı koruma ile hız ve güvenliği dengelemek için gerçek zamanlı şarj izleme özelliği ile geleceği belirtiliyor. Piyasaya çıkış tarihi henüz açıklanmayan Realme X50 5G, şirketin açıklamalarına göre Snapdragon 765G yonga seti, eş zamanlı 5G ve WiFi bağlantı desteği, delikli ekran ve çift selfie kamerası ile gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim