Anlık Bildirim

Realme X3 SuperZoom'un 60x yakınlaştırma ile geleceği onaylandı

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Realme'nin yakında piyasaya süreceği akıllı telefon modeli Realme X3 SuperZoom'un 60x yakınlaştırma özelliğiyle geleceği şirket CEO'su tarafından doğrulandı.

Realme X3 SuperZoom'un 60x yakınlaştırma ile geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör
Realme CEO'su Madhav Sheth, Realme X3 SuperZoom akıllı telefon modelinin yakın bir dönemde piyasaya sürüleceğini ve cihazın 60x yakınlaştırma sunan kameraya sahip olduğunu resmi olarak onayladı.

Astrofotoğrafçılık deneyimi sunacak

Sheth, Realme X3 SuperZoom'un Starry Modu ile çekilmiş etkileyici olarak tanımlayabileceğimiz bir Samanyolu fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın muhtemelen 6x optik zoom sunan periskop kamera ile çekildiği belirtilirken, 60x büyütmenin ise dijital işleme ile elde edildiğine dikkat çekilmiş. Ancak cihazın, astrofotoğrafçılık için birçok hesaplama becerisine sahip olduğunu ve bu durumun da ortaya çıkan fotoğrafa etki ettiğini belirtelim.

Realme X3 SuperZoom'un 60x yakınlaştırma ile geleceği onaylandı Tam Boyutta Gör

Paylaşılan fotoğraf 13MP çözünürlüğe sahip. Yani bu modül muhtemelen Oppo 10x'in yakınlaştırması ile aynı. Realme X3 SuperZoom'un diğer özelliklerine gelecek olursak; akıllı telefonun 12GB RAM ve  Snapdragon 855+ yonga seti ile geleceği belirtildi. 30W şarj hızlı şarj destekli 4.200mAh pil kapasitesi sunacak olan akıllı telefonun diğer kameraları ile ilgili bilgiler ise henüz ortaya çıkmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim