Anlık Bildirim

Realme TV sonunda tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çinli teknoloji devi Realme, uzunca bir süredir gündemi meşgul eden ilk akıllı televizyonunu resmen tanıttı. Realme TV, 32 ve 43 inç olmak üzere iki farklı boyutta geliyor.

Realme TV sonunda tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Realme bugün düzenlediği etkinlikte Android TV platformu ile çalışan ilk akıllı televizyonunu resmi olarak tanıttı. Realme TV, 32 ve 43 inç olmak üzere iki model olarak geliyor.

Giriş seviyesi model HD çözünürlükte ekran taşıyor. Üst modelde ise FHD panel kullanılmış. Realme TV'ler Chroma Boost Picture Engine görüntü işleme teknolojisi, HDR10 desteği, maksimum 400 nit parlaklık ve 178 derecelik izleme açısı sunuyor.

Realme TV sonunda tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Her iki modelde de 64 bit MediaTek işlemci var. Dört çekirdekli mimariye sahip yonga seti, Cortex A53 (saat frekansı 1.1 GHz) işlemci çekirdeği ve Mali-470 GPU içeriyor. Televizyonların 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı ile geldiklerini ekleyelim.

Realme TV Fiyatı

Realme TV, toplam 24 watt gücünde ve Dolby Audio desteği sunan dört hoparlörle donatılmış durumda. Diğer özelliklerini ise Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz), Bluetooth 5.0 ve 3 × HDMI, 2 × USB, SPDIF, DVB-T2 ve Ethernet girişi olarak sıralayabiliriz.

Realme TV sonunda tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı televizyonun satışları 2 Haziran itibarıyla başlayacak. Realme TV'nin 32 inçlik versiyonu 170 dolara satılacak. 43 inçlik modeli ise 290 dolar fiyat etiketiyle mağazalardaki yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim