Anlık Bildirim

Realme TV'nin ilk görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Realme, ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakında resmiyet kazanacak Realme TV'nin ilk görüntüleri ve özellikleri açığa çıktı.

Realme TV'nin ilk görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Flipkart henüz resmi olarak duyurusu yapılmayan Realme TV'nin yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Hintli e-ticaret platformunun internet sitesinde paylaşılan görseller akıllı televizyonun bazı özelliklerini açığa çıkardı.

Realme TV, çok ince çerçevelerle çevrili bir ekrana taşıyor. Ayrıca görüntü kalitesini artıran Chroma Boost Picture Engine görüntü işleme teknolojisine sahip. Maksimum ekran parlaklığının ise 400 cd/m2 (nit) olduğunu belirtelim.

Realme TV'nin ilk görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dolby Audio desteği sunacak

Akıllı televizyon daha önce hiçbir TV'de kullanılmayan 64 bit MediaTek işlemciden güç alacak. Aynı zamanda toplam 24 watt gücünde dört hoparlör ve Dolby Audio desteği ile gelecek. Böylelikle yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunacak.

Realme TV'nin ilk görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme TV'nin 25 Mayıs tarihinde duyurulması bekleniyor. Akıllı televizyonla ilgili diğer tüm detayları ve fiyat etiketini bir hafta sonra hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim