Anlık Bildirim

Realme'nin ilk tabletinin tanıtım tarihi belli oldu: Realme Pad ne zaman tanıtılacak?

İlk tabletinin piyasaya sürülmesi için hazırlıklar içerisinde olan Realme, tabletin tanıtım tarihini açıkladı. Şirket, Realme Pad'in ince ve hafif bir yapıyla geleceğini belirtti.

Realme Pad'in tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Realme ilk tabletinin lansman tarihini açıkladı. Realme Pad, 9 Eylül'de yapılacak olan bir etkinlikle tanıtılacak. Yaklaşan tabletin özelleri şirket tarafından henüz açıklanmamış olsa da ince bir yapıya sahip olacağı vurgulandı.

Realme Pad neler sunacak?

İlk tabletini tanıtmaya hazırlanan Realme, şimdiye kadar yaptığı paylaşımlarda tabletin inceliğinin yanı sıra hafif bir yapıya da sahip olacağını duyurdu. Realme Pad, 6.9 mm kalınlığa sahip olacak.

Realme Pad'in tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Geekbench listelerinde yer alan tabletin MediaTek Helio G80 yonga setinden güç alacağı, Android 11'i çalıştıracağı ve 4GB RAM ile geleceği ortaya koyuldu.

Realme Pad'in tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Sızıntılara göre tablet, Full HD+ çözünürlüğüyle 10.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Ayrıca 7.100mAh batarya ile geleceği düşünülen Realme Pad'in, f/2.8 diyafram açıklıklarıyla hem önde hem arkada birer tane 8 MP kamera bulundurması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim