Anlık Bildirim

Realme, Oppo'dan ayrılabilir

Oppo'nun alt markası olarak faaliyet gösteren Realme, bağımsız hale gelme yolunda ilerliyor. Şirket işleri daha da büyütmesi durumunda Oppo bünyesinden ayrılacak.

Realme, Oppo'dan ayrılabilir Tam Boyutta Gör

Oppo'nun alt markası Realme, işleri daha da büyütmesi durumunda ana şirketinden bağımsız bir hale gelecek gibi görünüyor. Bu bilgi doğrudan Realme Tayvan’ın üst düzey yöneticilerinden biri olan Chung Hsiang-wei'den geldi.

Chung'e göre Realme halen ana şirketin mevcut kaynaklarını kullanıyor olmasına rağmen kendi Ar-Ge ekibini kurdu ve kendi ekosistemini ve üretim hatlarını oluşturması bekleniyor.

2018 yılında kurulan Realme, Hindistan akıllı telefon pazarında online satışlarda ilk beş markadan biri. Şirketin ürünleri dünya genelinde 20'den fazla ülkede başarılı bir şekilde satıyor.

Realme, Oppo'dan ayrılabilir Tam Boyutta Gör

Realme ürün yelpazesini genişletecek

Oppo ve Realme pazarlama stratejisi açısından farklı pazar segmentlerini hedef alıyor. İlginçtir ki satış istatistiklerine göre, Oppo akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 60'ı kadın, Realme kullanıcılarının ise yüzde 60'ı erkeklerden oluşuyor.

Oppo premium segmente yönelirken Realme daha teknolojik ve modaya uygun modeller üretmeyi hedefliyor. Realme önümüzdeki dönemlerde giyilebilir ürünler ve kablosuz kulaklık pazarına girmeyi de planlıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim