Anlık Bildirim

Realme'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı ortaya çıktı

Realme çok yakında uygun fiyat etiketi taşıyan yeni bir tam kablosuz kulaklık çıkaracak. Realme Buds Air Neo olarak isimlendirilen cihazın görüntüleri ve özellikleri sızdırıldı.

Realme'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme'nin yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni tam kablosuz kulaklığının detayları ortaya çıktı. 91mobiles internet sitesi Realme Buds Air Neo'nun görüntülerini ve özelliklerini paylaştı.

Kablosuz kulaklıkla ilgili ilk bilgiler Ocak ayında internete düşmüştü. Şimdi ise çıkış yapmaya hazır olduğu belirtiliyor. Cihaz, şarj kutusunun da yardımıyla 17 saate kadar pil ömrü sunabilecek.

Realme'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme Buds Air Neo, 13 mm'lik sürücülerin yanı sıra R1 işlemci ve Bluetooth 5.0 teknolojisi ile gelecek. Ayrıca ses deneyimini iyileştirmek için gecikmeyi yüzde 51 azaltan Oyun Modu desteğine sahip olacak.

Kablosuz şarj özelliği sunmayacak

Yayınlanan görüntüler şarj kutusunun Type-C yerine micro-USB bağlantı noktasıyla geleceğini gösteriyor. Şirket muhtemelen maliyeti düşük tutmak adına cihazda kablosuz şarj özelliğine de yer vermemiş.

Realme'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Şu an için Realme Buds Air Neo'nun ne zaman resmiyet kazanacağı ve piyasaya sürüleceği belli değil. Yeni kablosuz kulaklığın son derece cazip bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim