Anlık Bildirim

Realme Narzo 10 serisinin yeni lansman tarihi açıklandı

Realme koronavirüs nedeniyle Narzo 10 serisinin lansmanını ertelemek zorunda kalmıştı. Şirket, Redmi ve Poco'nun ürünlerine rakip olarak çıkaracağı yeni telefonlarını ne zaman tanıtacağını açıkladı.

Realme Narzo 10 serisinin yeni lansman tarihi açıklandı

Realme, Redmi ve Poco markalarının ürünlerine rakip olarak piyasaya süreceği yeni Narzo serisi telefonlarını 11 Mayıs'ta tanıtacağını resmen açıkladı.

Çinli şirket esasında lansman etkinliğini 26 Mart'ta düzenlemeyi planlıyordu ancak koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştı.

Realme yeni seri kapsamında Narzo 10 ve Narzo 10A isimli iki akıllı telefon çıkaracağını doğruladı. Bunlardan biri üç arka kamera ile gelirken diğeri dörtlü kamera sistemiyle donatılacak.

Realme Narzo 10 serisinin yeni lansman tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Mediatek işlemcilerle gelecekler

Henüz resmiyet kazanmayan bilgilere göre Narzo 10 gücünü Mediatek Helio G70 yonga setinden alaak. Narzo 10A modeli ise karşımıza Mediatek Helio G80 işlemciyle çıkacak.

Her iki akıllı telefonun da 5.000 mAh kapasiteli bataryadan besleneceği belirtiliyor. Realme Narzo serisinin 130 dolar gibi bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim