Anlık Bildirim

Realme C3, Realme UI arayüzü ile gelen ilk akıllı telefon olacak

Realme, 6 Şubat tarihinde yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Realme C3 isimli cihaz kutudan Realme UI kullanıcı arayüzü ile çıkan ilk akıllı telefon olacak.

Realme C3, Realme UI arayüzü ile gelen ilk akıllı telefon olacak Tam Boyutta Gör

Merakla beklenen Realme C3, 6 Şubat'ta düzenlenecek etkinlikte resmen tanıtılacak. Akıllı telefon Realme C2'den farklı olarak daha güçlü Helio G70 işlemci ve 5.000 mAh batarya gibi çarpıcı özellikler sunacak.

Şirket şimdi de Realme C3'ün kutudan Realme UI kullanıcı arayüzü ile çıkan ilk akıllı telefon olacağını doğruladı. Realme UI bildiğiniz üzere ColorOS 7'nin Realme markalı cihazlar için geliştirilmiş özel bir versiyonu olarak lanse edildi.

Realme C3, Realme UI arayüzü ile gelen ilk akıllı telefon olacak Tam Boyutta Gör

Heyecan verici özellikler getiriyor

Minimalist simgelere sahip yeni bir kullanıcı arayüzü sunan Realme UI'ın aynı zamanda uygulama başlatma hızını artırdığı, pil ömrünü uzattığı ve daha akıcı bir oyun deneyimi sağladığı söyleniyor.

Sonuç olarak Realme C3'ü satın alan kullanıcılar Realme UI güncellemesinin cihazlarına ulaşmasını beklemek zorunda kalmadan tüm bu heyecan verici özelliklere kutuyu açar açmaz sahip olacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim