Anlık Bildirim

Realme akıllı TV pazarında da Xiaomi'ye rakip olmaya hazırlanıyor

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, konuyla ilgili yeni detayları kamuoyuyla paylaştı.

Realme akıllı TV pazarında da Xiaomi'ye rakip olmaya hazırlanıyor

Son birkaç ay boyunca, Realme'nin ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürmek için hazırlıklar yaptığını sizlere duyurmuştuk. Xiaomi'ye sıkı bir rakip olmaya hazırlanan şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, konuyla ilgili yeni bilgiler verdi.

Fiyatı fark yaratabilir

YouTube'da yayınlanan yeni bir röportajında Madhav Sheth, Realme'nin ilk akıllı televizyonunu Nisan ayında tanıtacağını doğruladı. Sheth'in konuşmalarına göre Realme Smart TV, sunulacak olan teknoloji açısından yenilikçi olmayacak ve büyük olasılıkla Xiaomi modellerine benzeri bir tasarım ve özelliklerle piyasaya sürülecek.

Realme akıllı TV pazarında da Xiaomi'ye rakip olmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Bu nedenle de Realme'nin ilk akıllı televizyonunun tercih edilmesinde ana faktörün fiyatı olacağını söyleyebiliriz. Zira Xiaomi'nin bu pazarda giderek daha popüler bir hale geldiğini göz önünde bulundurursak, Realme'nin gerçekten cazip bir fiyatla kullanıcıları etkilemesi gerekiyor. Ne yazık ki akıllı televizyonunun tasarımı ve özellikleri ile ilgili ayrıntı henüz mevcut değil. Önümüzdeki günlerde elle tutulur bilgilerin sızması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim