Anlık Bildirim

realme 7 Pro Türkiye lansmanı canlı yayınlanacak

Kısa süre önce global lansmanını gerçekleştiren realme 7 Pro akıllı telefon modeli haftaya ülkemize geliyor. 65W hızlı şarj ile dikkat çeken model YouTube yayını ile tanıtılacak.

realme 7 Pro Türkiye lansmanı canlı yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Ülkemizde bir süredir faaliyet gösteren realme markası gelecek hafta realme 7 Pro akıllı telefon modelinin lansmanını yapacak. Süper Hız Süper Güç sloganıyla geliştirilen realme 7 Pro lansmanı canlı olarak yayınlanacak.

Canlı tanıtılacak

Türkiye’de kendi segmentinin ilk 65 W hızlı şarj özelliğine sahip olan yeni telefonu realme 7 Pro sıfırdan yüze sadece 34 dakikada dolarken üstün kamera, ekran ve işlemci performansı ile de rekabetçi bir akıllı telefondan bekleneni fazlasıyla karşılıyor.

realme 7 Pro akıllı telefon modeli; 20 Ekim 2020 tarihinde saat 14.00’da başlayacak YouTube canlı yayını ile tanıtılacak. Canlı yayın ise realme Pazarlama Direktörü-Merve Yeniev ve Ürün Müdürü-Hasan Namlı’nın anlatımı ile yapılacak. realme 7 Pro akıllı telefon modelinin Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de lansman sırasında resmiyet kazanacak. realme Türkiye ofisinin resmi YouTube kanalına abone olarak canlı yayından haberdar olabilirsiniz.

realme Türkiye YouTube kanalı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim