Anlık Bildirim

Realme 6 ilk yazılım güncellemesini aldı

Çinli teknoloji üreticisi Realme'nin geçtiğimiz hafta tanıttığı Realme 6 akıllı telefon modeli için, kamera yeteneklerini geliştiren ilk yazılım güncellemesi yayınlandı.

Realme 6 ilk yazılım güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Realme geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefonları Realme 6 ve Realme 6 Pro modellerini tanıtmıştı. 17 Mart tarihinde Realme 6i'yi tanıtacak olan şirket, Realme 6 için ilk yazılım güncellemesini yayınladı bile.

Kameraya yeni özellikler ekliyor

RMX2001_11_A.11 sürüm numarasıyla gelen güncellemenin ilk olarak Hindistan'daki kullanıcılara dağıtıldığını ve kısa süre içinde tüm kullanıcılara ulaşacağı belirtilmiş. Mart Android güvenlik yaması ile gelen güncelleme paketinde, hızlı kaydırma sonucu Google Asistan'ın açılma problemi giderilmiş. Güncelleme ayrıca Soloop adında bir video düzenleme uygulaması ile birlikte geliyor ve telefonun 16MP'lik ön kamerasına iki özellik ekliyor.

Realme 6 ilk yazılım güncellemesini aldı

Açıklamalara göre Realme 6 kullanıcıları güncelleme ile birlikte artık ön kamera ile Gece Modu'nu kullanabilecek ve 120 FPS ağır çekim video kaydı yapabilecekler. Cihazın 90Hz yenileme hızı sunan 6.5 inç ekran, Mediatek MT6785 Helio G90T yonga seti, 4.300 mAh pil ve dörtlü kamera kurulumuna sahip olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim