Anlık Bildirim

Realme 2020 yılında en az beş tane daha 5G akıllı telefon tanıtacak

Dün düzenlediği lansman etkinliği ile birlikte yeni amiral gemisi X50 Pro 5G akıllı telefon modelini tanıtan Realme, 2020 yılında 5G destekli telefonlarının sayısını artıracak.

Realme 2020 yılında en az beş tane daha 5G akıllı telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji üreticisi Realme, dün İspanya'nın Madrid kentinde düzenlediği lansman etkinliği ile birlikte, uzun süredr merakla beklenen Realme X50 Pro 5G akıllı telefon modelini tanıttı. Lansmanda sahne alan ülke müdürü Emilio Alvarez ise şirketin gelecek planları ile ilgili bilgiler verdi.

Şirketin ana odağı 5G olacak

Alvarez, Realme'nin 5G ekosistemini inşa etmek için büyük planları olduğuna dikkat çekerek, 2020 yılında 5G destekli en az beş adet akıllı telefonu daha piyasaya süreceklerini belirtti. Şirket yöneticisi, bu stratejinin odak noktasının ise 5G cihazları farklı fiyat segmentlerindeki kullanıcılarla buluşturmak olacağını ifade etti. Zira Alvarez, düşük pazar segmentlerinde 5G akıllı telefonlara olan talebin büyük olacağına inanıyor.

Realme 2020 yılında en az beş tane daha 5G akıllı telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör

Realme 5G akıllı telefonlar İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Polonya, İngiltere, Çekya, Yunanistan, Hindistan, Tayland, Singapur, Malezya, Suudi Arabistan ve diğer birçok ülkede piyasaya sürülecek. İşleri bir adım daha ileri götüren Realme, Çin'de 4G cihazlarını tanıtmayı bırakacak ve tamamen 5G destekli akıllı telefonlara yönelecek. Şu anda şirketin Realme X50 ve Realme X50 Pro 5G olmak üzere iki 5G destekli modeli bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim