Anlık Bildirim

Realme, 2 Kasım'da Watch S akıllı saat ve diğer yeni ürünlerini duyuracak

Çinli teknoloji üreticilerinden Realme, 2 Kasım tarihinde, başta kalp atış hızı sensörlü Watch S akıllı saat modeli olmak üzere yeni ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor.

Realme, 2 Kasım'da Watch S akıllı saat ve diğer yeni ürünlerini duyuracak Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonları Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede satılan Çinli Realme şirketi, bir dizi yeni ürünün yaklaşan lansmanını duyuran teaser görüntüsü yayınladı: Etkinlik 2 Kasım'da yapılacak.

Realme Watch S ilgi odağı olacak

Ürünlerden en dikkat çekeninin ise hiç kuşku yok ki Realme Watch S olacağını söylemek mümkün. Piyasaya sürülecek olan akıllı saat, otomatik parlaklık ayarı ile 1.3 inç boyutunda yuvarlak bir dokunmatik ekrana sahip olacak. Kasanın sağ tarafında ise iki fiziksel kontrol düğmesi mevcut. Realme Watch S'in 16 farklı spor modu sunacağı biliniyor. Saat, kalp atış hızındaki (HR) değişiklikleri takip edebilecek ve kandaki oksijen seviyesini de ölçebilecek.

Realme, 2 Kasım'da Watch S akıllı saat ve diğer yeni ürünlerini duyuracak Tam Boyutta Gör

Pil ömrünün ortalama 15 gün olacağı söylenen cihazının kullanıcıları  çeşitli kayış seçenekleri arasından seçim yapabilecekler. Ayrıca akıllı saat IP68 standardına göre toz ve su korumasına da sahip olacak. Tüm bunlara ek olarak Realme'nin yaklaşan lansman etkinliğinde, yeni kablosuz kulaklıklarını ve diğer yeni ürünlerini duyurması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim