Anlık Bildirim

Realme 12 Pro Plus, canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı ve özellikleri

Yakında tanıtılması beklenen Realme 12 serisinin en üst modeli ilk kez canlı olarak görüntülendi. Realme 12 Pro Plus tasarımı ve özellikleri nasıl olacak sorusu yanıt buldu.
realme 12 pro plus canlı görüntülendi tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Realme 12 serisinin kamera kurulumunu detaylı bir şekilde ortaya çıkmasının ardından, serideki en üst model olarak Realme 12 Pro+’ın tasarımını net bir şekilde gösteren ve özelliklerinin detaylı anlatıldığı ön inceleme videosu paylaşıldı.

RMX3841 model numarasıyla bilinen Realme 12 Pro Plus, suni deriden arka kapağa sahip olacak. Videoda farklı renk seçeneklerinin yanında telefonun kullanıcı arayüzü de gösteriliyor.

Realme 12 Pro Plus beklenen özellikleri

Realme 12 Pro+, 6.7 inç, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan OLED ekrana sahip. Qualcomm’un Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisinden güç alan telefon, 12GB RAM 512GB depolama alanı sunuyor. Arkada 50MP Sony IMX890 ana kamera, 64MP OmniVision OV64B periskop kamera ve 8MP ultra geniş kamera, önde 32MP kamera bulunduran telefon, 5000 mAh bataryaya sahip ve 8.75 mm kalınlığında, 196 gr ağırlığında. Ekran içi parmak izi okuyucuya sahip olan telefon, Realme UI 5.0 ile özelleştirilen Android 14 üzerinde çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim