Anlık Bildirim

Razer ilk oyuncu koltuğunu tanıttı: Iskur

Dünyanın önde gelen bilgisayar ekipmanı üreticisi Razer, ilk oyuncu koltuğunu piyasaya sürüyor. Iskur adı verilen koltuk 500 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.

Razer ilk oyuncu koltuğunu tanıttı: Iskur Tam Boyutta Gör

Razer, uzun süren oyunlarda yüksek düzeyde konfor sağlamak için tasarlanan ilk oyuncu koltuğu Iskur'u duyurdu. Şirket yeni ürün için ön sipariş almaya başladı bile.

Uzun süren oyunlarda konfor arayanlara

Razer Iskur ayarlanabilir bir bel desteğine sahip. Kullanıcı yastığın açısını ayarlayarak saatlerce süren oyun seansları boyunca kendisi için en uygun duruşu sağlayabiliyor. Ek olarak koltuk, dört yöne ayarlı 4D kolçak sistemine sahip. Yani yüksekliği, uzunluğu, genişliği ve dönüş açısını kolay bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Razer Iskur'un, çelik takviyeli bir çerçeve temelinde inşa edildiği belirtilirken, yüzeyinin çok katmanlı suni deriden yapıldığına dikkat çekilmiş. Ayrıca sırt bölümünün açısı ayarlanabiliyor ve üst bölüme ek bir koltuk başlığı da takmanız mümkün. Iskur'un 170-190 cm boyunda ve 136 kg ağırlığa kadar olan kullanıcılar için harika bir seçim olduğu belirtiliyor. Oyuncu koltuğunun 500 dolarlık bir fiyatla satışa sunulduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8625 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, Razer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim