Anlık Bildirim

Rapora göre Apple iPhone 9 test üretimine başlandı

Apple'ın küçük iPhone isteyenlere özel olarak sunması uzun süredir beklenen modeli iPhone 9, ya da iPhone SE 2, elde edilen rapora göre deneme üretimine girdi. Cihazın Mart ayında çıkması bekleniyor.

Rapora göre Apple iPhone 9 test üretimine başlandı

Apple’ın yayınladığı ekonomik verilerden iPhone alanında hâlâ çok büyük hacimde satışlar yaptığını görebiliyoruz fakat tüketicilerin yıllardır talebi olan daha küçük boyutta ve ana ekran tuşuna sahip bir telefon hayâli sürüyor. Buna yönelik olarak iPhone SE ile herhangi bir benzerlik taşımasa da iPhone 9 hakkındaki söylentiler oldukça yoğundu.

My Drivers tarafından yayınlanan ve Çin’den kaynaklar gösteren rapora göre iPhone SE 2 diyebileceğimiz iPhone 9 şimdiden test üretimi aşamasında. Bu üretim sürecinin ardından son hazırlıklar da tamamlandığında cihazın Mart ayında Apple tarafından tanıtılması bekleniyor. Çinli kaynağa göre bu model için sipariş hacminin 30 milyon adedin üzerinde olması bekleniyor.

Apple’ın 400-500 dolar bandında fiyatlandırma yapması beklenen modeli iPhone 9 hakkında tasarımı dışında herhangi bir beklentiye sahip değiliz. Cihazın tasarımı artık eski diyebileceğimiz iPhone 8 ile aynı olacak ve küçük cihaz isteyenlere bir iPhone için uygun fiyatıyla hitap edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4599 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 9, iphone se ve
2 etiket daha iphone se 2 Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim