Anlık Bildirim

Raoul Pal, Ethereum'a meydan okuyacak iki kripto parayı açıkladı

Goldman Sachs’ın eski yöneticisi Raoul Pal, Solana (SOL) ve Terra (LUNA) gibi kripto paraların Ethereum'a kafa tutacağını söyledi.                                      

Raoul Pal, Ethereum'a meydan okuyacak iki kripto parayı açıkladı Tam Boyutta Gör

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum’a rakip kripto paraların büyük yükselişler yaşayarak Ethereum'u gölgede bırakacağına inanıyor.

Goldman Sachs’ın eski yöneticisi Raoul Pal, kısa bir süre önce InvestAnswers’a verdiği röportajda portföyünün %82’sinin Ethereum’da olduğunu ifade etti. Ancak buna rağmen Pal, Solana ve Terra (LUNA) gibi kripto para birimlerinin boğa döngüsünde Ethereum’dan daha iyi performans göstereceğini öngördü.

Ancak Solana ve Terra’nın Ethereum’dan daha iyi performans göstereceğine kesin olarak emin olmadığı için parasını bu varlıklara yatırmadığını belirtti. 

Önümüzdeki 10 yıllık süreçte bu kripto para birimlerinin 100 kat değer kazanacağını ifade eden Ron Pal, Ethereum’un ise önümüzdeki birkaç hafta içerisinde değerini iki kattan fazla arttıracağına inanıyor. Bunun yanı sıra Pal Ethereum’un 2022 yılının Mart ayında 20 bin dolara, yaz aylarında ise 40 bin dolara yükselebileceğini öngördü.

Son 24 saat içerisinde %5’i aşkın yükseliş yaşayan Ethereum, haberimizin hazırlandığı sırada 4.700 dolar bandında işlem görüyordu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim