Anlık Bildirim

Qualcomm ve TP-Link iş birliği anlaşması yaptı

Çin merkezli bilgisayar donanımları şirketi TP-Link, Amerikan telekomünikasyon ekipman lideri Qualcomm ile stratejik anlamda iş birliği anlaşmasına vardığını açıkladı.

Qualcomm ve TP-Link iş birliği anlaşması yaptı Tam Boyutta Gör

Çin merkezli bilgisayar donanımları şirketi TP-Link, Amerikan telekomünikasyon ekipman lideri Qualcomm ile stratejik anlamda iş birliği anlaşmasına vardığını açıkladı.

Donanım devi TP-Link konuyla alakalı “TP-Link, Qualcomm Technologies şirketiyle stratejik teknoloji iş birliği yaptığını duyurdu. Bu iş birliği ile son teknoloji XGS-PON çözümleri geliştirerek fiber internet servis sağlayıcıları ve kullanıcılarına çok farklı bir WiFi ve ağ deneyimi sunulacak. TP-Link, WiFi 7 teknolojili 10 Gigabit Simetrik Pasif Optik Ağ çözümleriyle telekomünikasyon endüstrisinde devrim yaratmayı hedefliyor. Bugün Paris-Fransa’da duyurulan bu iş birliği sonucunda bazı yeni ürünler de tanıtıldı. Dünyanın önde gelen çip üreticilerinden Qualcomm ile stratejik teknoloji iş birliği sonucunda WiFi 7 teknolojili ev ağ geçidi birimi (HGU-Home Gateway Unit) ve ONU SFP+ modülünü içeren XGS-PON ürün portföyü geliştirildi. WiFi 7 standardı ve yeni ağ teknolojilerinin gücünden yararlanan TP-Link XGS-PON ürünleri, yalnızca inanılmaz yüksek hızlı internet erişimi ve artırılmış kapsama alanı değil, aynı zamanda kararlılık ve kusursuz WiFi deneyimi sunuyor Ayrıca TP-Link Aginet Birleşik Bulut (TAUC) çözümü ile hizmet sağlayıcılara operasyonel verimliliği artırmak, hizmetlerini optimize etmek ve müşteri memnuniyetini yükseltmek için eksiksiz ve esnek bir WiFi yönetim çözümü sağlıyor.” şeklinde açıklama yaptı.

TP-Link Başkan Yardımcısı Pingji Li yaptığı açıklamada “Gelişmiş donanım ve yazılım uzmanlığımızı yonga seti platformlarıyla birleştirmek, ışık hızında internet hızları ve benzersiz bağlantı seçeneklerinin yanı sıra olağanüstü WiFi deneyimleri sunmamızı sağlayacak. XGS-PON çözümü, Qualcomm’un güçlü SoC platformu üzerine inşa edildi ve bu da bize, sistem kararlılığı, WiFi performansı ve kullanıcı deneyimleri de dahil olmak üzere her açıdan güçlü çözümler sunma olanağı sağladı.” dedi.

Qualcomm Kablosuz Altyapı ve Ağ İletişimi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ganesh Swaminathan anlaşma üzerine “TP-Link ile teknoloji iş birliğimiz, geniş bant inovasyonunu ve kişiye özel abone hizmetlerini hızlandırmaya yönelik çok önemli bir adım atıldı.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim