Anlık Bildirim

Qualcomm, yeni teknolojisini tanıttı: Tüm oyunlar 4K 60fps çalışacak!

Qualcomm, Snapdragon Game Super Resolution adını verdiği yeni teknolojiyi tanıttı. Snapdragon GSR ile Android oyunlar 4K 60fps çalışacak ve pil tüketimi azalacak.
Qualcomm Snapdragon Game Super Resolution
Qualcomm, mobil ve karma gerçeklik oyunlar için yeni çözünürlük artırma teknolojisi Snapdragon Game Super Resolution’ı tanıttı. Qualcomm Snapdragon GSR, mobil oyun performansını ve pil ömrünü en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Qualcomm’un yeni teknolojisi, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili telefonlarla sınırlı olmayacak, daha eski işlemcilere sahip Android telefonlara da iyileştirmeler getirecek.

Qualcomm Snapdragon GSR neler getiriyor?

Qualcomm Snapdragon GSR nedir Tam Boyutta Gör
Qualcomm Snapdragon GSR, özellikle mobil oyunlar için optimize edilmiş bir dizi yazılım teknolojisi. Daha sürükleyici görüntüleme deneyimi için renkleri ve kontrastı iyileştirirken oyun sırasında FPS düşüşünü ve takılmaları (donmaları) azaltıyor. Platform ayrıca GPU kaynaklarının daha verimli kullanılmasını sağlayan VRS (değişken oranlı gölgelendirme) tekniğini de destekliyor.

Qualcomm’a göre Snapdragon Game Super Resolution, çözünürlüğü, kare hızını ve pil ömrünü artırmak için yeni bir teknik kullanıyor. Qualcomm, Snapdragon Adreno GPU’ları için optimize edilmiş tek geçişli uzamsal çözünürlük artırma tekniği olarak tanımlıyor. Tek geçişli sistem, bellek kullanımını, bant genişliğini, gecikmeyi ve pil kullanımını azaltıyor.

Qualcomm, yeni teknolojinin Android oyunlarda çözünürlük ve kare hızını artıracağını söylüyor. Desteklenen mobil oyunlarda çözünürlük 1080p’den 4K’ya, kare hızı 30fps’den 60fps ve üzeri hıza yükseltilecek. Qualcomm, GSR’ın diğer mobil çözünürlük artırma çözümlerine kıyasla 2 kat performans artışı sağladığını belirtiyor.

Snapdragon Game Super Resolution destekli oyunlar

Snapdragon GSR destekli oyunlar Tam Boyutta Gör
Qualcomm, yeni teknolojisi için bir dizi oyun stüdyosuyla iş birliği içinde. Call of Duty Warzone Mobile, Jade Dynasty: New Fantasy, Return to Empire, Justice Mobile, Naraka Mobile, Farming Simulator 23 Mobile, ilk etapta duyurulan oyunlar arasında. Qualcomm GSR, bu yıl içinde kullanıma sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5980 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qualcomm, dlss ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim