Anlık Bildirim

Qualcomm, 17 Mart'ta yeni işlemcisini tanıtacak: Snapdragon 7+ Gen 1 geliyor

Qualcomm yeni Snapdragon işlemcisini tanıtmak üzere bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Şirketin 17 Mart'taki etkinlikte orta sınıf akıllı telefonlara yönelik bir çözüm duyurması bekleniyor.
Qualcomm, 17 Mart'ta yeni işlemcisini tanıtacak Tam Boyutta Gör
Amerikalı yonga üreticisi Qualcomm, mobil cihazlar için geliştirdiği yeni yonga setini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, 17 Mart tarihinde Çin'de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu tarihte, orta sınıf akıllı telefonlara yönelik bir işlemci duyurulması bekleniyor.

Etkinlikle ilgili çok fazla detay yok ancak SM7475 model numarasıyla anılan Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 1 platformu ile tanışabiliriz. Redmi, Realme, Honor, Oppo ve Vivo gibi ünlü Çinli markaların bu işlemciyi temel alan akıllı telefonlarını geliştirmeye başladıkları bildiriliyor.

Qualcomm, 17 Mart'ta yeni işlemcisini tanıtacak Tam Boyutta Gör

Snapdragon 7+ Gen 1 hakkında bilinenler

Aktarılan bilgilere bakılırsa yeni Snapdragon 7 serisi yonga setini kullanan ilk modeller Redmi Note 12T Turbo ve Realme GT Neo 5 SE olacak. Hatta Redmi Note 12T Turbo'nun global pazarda POCO F5 adı altında satışa sunulacağına yönelik bilgiler var.

Kaynaklara göre Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 1, TSMC'nin 4 nm fabrikasyon sürecinde üretilecek. Yonga seti maksimum 2.95 GHz hızına sahip bir Cortex-X2 çekirdeği, 2.5 GHz frekansında üç Cortex-A510 çekirdeği ve 1.8G Hz saat hızında dört Cortex-A710 çekirdeği içerecek. Grafik tarafından ise Adreno 725 GPU sorumlu olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim