Anlık Bildirim

PowerColor imzasını taşıyan RX 5600 XT açığa çıktı

AMD’nin iş ortaklarından PowerColor’ın RX 5600 XT üzerinde yükselen çözümü gün yüzüne çıktı. Model fabrika çıkışı yüksek frekanslarıyla dikkat çekiyor.

PowerColor imzasını taşıyan RX 5600 XT açığa çıktı Tam Boyutta Gör

Son günlerde AMD-Nvidia arasında giriş seviyesinde çekişmelere neden olan RX 5600 XT, yeşil ekibin fiyat indirimine karşılık olarak daha yüksek frekanslarda görev yapacak şekilde güncellendi. PowerColor da düzeltmeye uyan firmalardan.

PowerColor da frekansları yükseltti

Yalnızca AMD GPU’lu ekran kartı üreten PowerColor, tercihini kırmızı ekipten yana kullananların sıkça tercih ettiği isimlerden. Red Devil serisi altında en yüksek frekanslı modellerini konumlandıran Tayvanlı üreticinin RX 5600 XT üzerinde inşa edilen çözümü de Sapphire’in Pulse modelinde olduğu gibi 14 Gbps’te görev yapan GDDR6 tip belleklere ev sahipliği yapıyor.

PowerColor imzasını taşıyan RX 5600 XT açığa çıktı

1375-1560 MHz’lik stok aralıktan 1650-1750 MHz’lik çalışma aralığına yükseltilen GPU bu haliyle stok RX 5700’den daha yüksek frekanslara sahip. Buna karşın 192 bitlik bellek veri yolu nedeniyle kısıtlanacak model PowerColor’ın seride standart haline getirdiği çift BIOS özelliğinin yanı sıra ihtiyaca göre seçilecek sessiz ve hız aşırtmalı modlara sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim