Anlık Bildirim

PowerBeats Pro yeni renk seçenekleriyle 9 Haziran’da satışta

Apple'ın sahipliğindeki Beats, PowerBeats Pro modeli için yeni renk seçenekleri tanıttı. Tanıtımda anlaşma içinde olduğu FaZe Clan'dan faydalanan firma, cihazları drone ile teslim etti.

PowerBeats Pro yeni renk seçenekleriyle 9 Haziran’da satışta Tam Boyutta Gör

Beats PowerBeats Pro geçen yıl Nisan ayında tanıtılmıştı ve firmanın ilk tamamen kablosuz kulaklığı olarak katalogda bulunuyordu. Aksesuar ilk olarak dört farklı renk seçeneğine sahipti: krem, siyah, yeşil ve lacivert.

PowerBeats Pro yeni renk seçenekleriyle 9 Haziran’da satışta Tam Boyutta Gör

Bugün Beats tarafından tanıtılan yeni renk opsiyonları arasında sarı, pembe, kırmızı ve mavi yer alıyor. Yeni renkler, ser,ye fark edilir ölçüde parlaklık getiriyor ve klasik görünümünden çıkmasına sebep oluyor. İçerideki kulaklık her ne kadar renk değiştirse de kulaklıkların şarj kutusu, siyah rengini koruyor. 

Tanıtım, Instagram üzerinde yayınlanan ve Beats ile FaZe Clan arasındaki anlaşmadan doğan videoyla yapıldı.

Kulaklıklar yeni renk seçenekleri kazansa da herhangi bir yeni özellik kazanmadı. Kablosuz kulaklık tasarımında sporculara hitap eden modeller olarak karşımıza çıkan PowerBeats Pro modelleri, kulak arkasına uzanan destekleriyle birlikte her tür aktivitede kulakta kalmayı vadediyor. Cihazların elektronik tarafı ise Apple modelleriyle hızlı ve güvenli iletişim sağlayan H1 çipini barındırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim