Anlık Bildirim

Playstation Vita oyunu Gravity Rush beyaz perdeye uyarlanıyor

2012 yılında Playstation Vita için çıkış yapan Gravity Rush, beyaz perdeye uyarlanıyor. Sony, ünlü yönetmen Ridley Scott'ın yapım şirketi ile çalışmalara başladı. 

Gravity Rush Tam Boyutta Gör

God of War, The Last of Us ve Horizon gibi büyük birinci taraf oyunları izleyiciler ile buluşturmayı hazırlanan Sony, sevilen yapımların film ve TV uyarlamalarına devam edecek gibi görünüyor. Deadline’ın haberine göre dev isim şimdi de, PS Vita oyunu Gravity Rush için çalışmalara başladı.

Sinemaya uyarlanan yapımlar artıyor

İlk olarak 2012 yılında Playstation Vita platformu için çıkış yapan ve daha sonrasında Playstation 4 için uyarlanan Gravity Rush, hafızasını kaybeden ve yer çekimini kontrol etme yeteneğine sahip olan bir karakteri konu alıyor. Sony’nin Gravity Rush’ın filmi için ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yapım şirketi Scott Free Productions ile birlikte çalıştığı bildirilirken, senaryo ekibinde Panopticon’un yazarı Emily Jerome, yönetmenlik koltuğunu ise Anna Mastro üstlenecek. 

Henüz çıkış tarihi paylaşılmayan yapımın animasyon mu yoksa canlı aksiyon filmi mi olacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Uncharted filmini izleyicilerle buluşturan Sony, önümüzdeki yıllarda Ghost of Tsushima, Gran Turismo, Twisted Metal ve Days Gone gibi oyunları ekrana taşımaya hazırlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim