Anlık Bildirim

PlayStation'ın State of Play etkinliği bu akşam: PS Plus ile ilgili büyük söylentiler var

PlayStation'ın geçtiğimiz hafta duyurduğu gibi State of Play etkinliği bu akşam düzenlenecek. Yaklaşık 20 dakka sürmesi beklenen etkinlikte üçüncü parti oyunlar gösterilecek.

PlayStation'ın State of Play etkinliği bu akşam Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın düzenlediği etkinlikler birçok oyuncunun büyük ilgisini çekiyor. Sahip oldukları oyunlar sebebiyle birçok oyuncu bu etkinlikleri merakla bekliyor ve izleyici sayıları ciddi anlamda yüksek oluyor. Bu akşam da bu etkinliklerden birisi var.

State of Play Bu Akşam

Geçtiğimiz hafta da duyurulduğu gibi bu akşam Türkiye saati ile 23:59'da etkinlik başlayacak ve yaklaşık 20 dakika sürecek. YouTube ve Twitch üzerinden izlenebilecek olan etkinlikte PlayStation 4 ve PlayStation 5'in üçüncü parti oyunları gösterilecek. Yani God of War veya Spider-Man 2 gibi oyunları göremeyeceğiz.

PS Plus Kasım

Bildiğiniz üzere bugün normalde PlayStation Plus'ın Kasım 2021 oyunları açıklanacaktı. Ancak büyük  bir ihtimalle normal saatinde değil, akşam etkinlik esnasında açıklanacak. PS Plus oyunları ile ilgili de bir söylenti var. Son 5 aydır PS Plus oyunları sızdırılıyor ancak bu ay herhangi bir şekilde bilgi sızdırılmadı. Ayrıca daha öncesinde State of Play etkinliği ile duyurulan PS Plus oyunları hep büyük yapımlar oldu. Bu yüzden bugün açıklanacak oyunların önemli yapımlar olması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15719 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, state of play ve
2 etiket daha ps plus Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim