Anlık Bildirim

PlayStation'ın sevilen oyunu Marvel's Spider-Man, 20 milyonun üzerinde satmış

2018 yılının sevilen oyunlarından biri olan PlayStation 4 özel oyunu Marvel's Spider-Man'in çıkışından bu yana ne kadar sattığı açıklandı. Verilerin içinde PS5 satışları bulunmuyor.

PlayStation'ın sevilen oyunu Marvel's Spider-Man, 20 milyonun üzerinde satmış Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertaintment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı 2018 yılında PlayStation 4'e özel olarak yayınlanan Marvel's Spider-Man'in satış sayısı açıklandı.

Açıklanan sayı sadece PlayStation 4'ten elde edilen sayı. Ayrıca oyun, bildiğiniz gibi remastered sürümü ile de geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 için yayınlandı. PlayStation Global Pazarlama Lideri David Bull, LınkedIn hesabı üzerinden oyunun 20 milyondan fazla sattığını yazmış. 

Bu sayı Sony veya Insomniac Games tarafından onaylanmış bir sayı değil ancak Marvel's Spider-Man'in Ağustos 2019 tarihinde 13 milyon sattığı açıklanmıştı. Bu yüzden büyük ihtimalle bu sayı doğru.

Marvel's Spider-Man'in hem remastered sürümü hem de bağımsız olarak satılan Miles Morales DLC'si de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirmişti. İki oyunun da her ne kadar eksikleri olsa da gayet başarılı oyunlar olduğunu söylemek gere.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim