Anlık Bildirim

PlayStation gibi Xbox oyunlarının fiyatı da artabilir

Sony dahil birkaç oyun şirketi yeni nesilde oyun fiyatlarına zam yaptı. Microsoft tarafında henüz bir artış söz konusu değil ancak söylenene göre bu durum tartışılıyor.

PlayStation gibi Xbox oyunlarının fiyatı da artabilir Tam Boyutta Gör

Yeni nesilde oyuncular birçok değişikliğe şahitlik edecek. Elbette çoğu değişiklik oyuncuları sevindirici cinsten olsa da bazıları da mutsuz haberler. Bu mutsuz haberlerin belki de en dikkat çekeni oyun fiyatları. 

Microsoft CFO'su Tim Stuart'ın, geçtiğimiz gün yaptığı konuşmanın detayları teker teker açıklanıyor. Bu seferki konu da oyun fiyatları. Tim Stuart, oyun yapım maliyetlerinin arttığını ve fiyat yükselişini değerlendirdiklerini söyledi. Şu an için net bir durum söz konusu değil, zamanı geldiğinde açıklama yapılacağı söylendi. Ancak Xbox tarafında da bir fiyat artışı görebiliriz.

Bu fiyat artışının Xbox Game Pass sistemine yansıyıp yansımayacağı ise şimdilik bilinmiyor ancak daha önceki açıklamalarda fiyat artışının şu sıralar söz konusu olmadığı söylenmişti. 

Kısaca Microsoft CFO'su Tim Stuart, Sony ve 2K gibi firmaların oyun fiyatlarını arttırmasını mantıklı bulduklarını ve kendileri de bu durumu şu anda değerlendirdiklerini söyledi ancak dediğimiz gibi şimdilik bir fiyat artışı söz konusu değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2243 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game pass, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim