Anlık Bildirim

PlayStation duyurdu: Avrupa'da download hızları düşüyor

Sony, PlayStation kullanıcılarının önümüzdeki bir aylık süreçte download hızlarının kısıtlanacağını açıkladı. Uygulama yalnızca Avrupa için geçerli.

PlayStation duyurdu: Avrupa'da download hızları düşüyor Tam Boyutta Gör

Sony Interactive Entertainment (SIE), koronavirüs nedeniyle Avrupa'da download hızlarını düşürme kararı aldı. Bugün yapılan resmi açıklamaya göre; Avrupa'daki PlayStation kullanıcıları önümüzdeki bir ay boyunca oyunları limitli hızlarla indirebilecek.

Sony'nin yayınladığı açıklamada pek detay verilmemiş. İndirme hızlarının kısıtlanacağı belirtilse de bu kısıtlamanın hangi düzeyde uygulanacağı söylenmiyor. Örneğin Netflix, Avrupa'da yayın kalitelerinin %25 azaltılacağını söylemişti. Sony tarafında ise böyle bir bilgiye yer verilmemiş.

Multiplayer etkilenmeyecek

Sony ayrıca multiplayer oyun modlarının kısıtlamadan etkilenmeyeceğini belirtti. Konuyla ilgili konuşan SIE CEO'su Jim Ryan, PlayStation kullanıcılarının 'güçlü ve stabil' bir multiplayer deneyimi yaşamaya devam edeceğini söyledi.

Jim Ryan,"Daha önce örneği görülmemiş bir şey yaşıyoruz: İnanılmaz sayıda insan sosyal mesafe ve izolasyon uygulamak zorunda kaldı. Bu talihsiz zamanda internet stabilitesini koruyabilmek için bizim de üzerimize düşeni yapmamızın önemli olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

PlayStation Türkiye de bildiğiniz gibi Avrupa'ya bağlı. Ancak yine de uygulamanın Türkiye'yi kapsamayacağını tahmin ediyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3802 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 4, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim