Anlık Bildirim

PlayStation 5'in fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler

Sony'nin yeni nesil oyun konsoluyla ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Merakla beklenen PlayStation 5'in fiyatı ve çıkış tarihi konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı.

PlayStation 5'in fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler Tam Boyutta Gör

İtalya'nın ünlü mağaza zincirlerinden biri olan GameLife, Sony'nin yeni nesil oyun konsolunun fiyat etiketini açığa çıkardı. Mağaza şu anda PlayStation 5 için 450 euro (488 dolar) karşılığında rezervasyon alıyor. Ayrıca cihazın muhtemel çıkış tarihi hakkında da yeni detaylar var.

Daha önce de konsolun fiyatı konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. PS5'in 500 dolar fiyatla piyasaya sürüleceğini söyleyenler de oldu, 1.000 dolar gibi çılgın bir fiyattan bahsedenler de. Ancak GameLife'ın listelediği 450 euro'luk fiyat son derece makul gibi görünüyor.

PlayStation 5'in fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler Tam Boyutta Gör

PlayStation 5 ne zaman tanıtılacak?

Mağaza sayfasındaki açıklamalara göre Sony, PlayStation 5'i beklenildiği gibi Noel dönemi arifesinde, 20 Kasım Cuma günü piyasaya sürecek. Ancak bu bilgilerin henüz resmi olarak teyit edilmediğini ve değişebileceğini unutmamak gerekir.

PlayStation 5'in ne zaman tanıtacağı bilinmiyor. GamesBeat muhabiri Jeffrey Grubb'a göre Sony yeni nesil oyun konsolunu, 4 Haziran'da düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtacak. Grubb'ın bu tür haberler konusunda temiz bir sicile sahip olması, lansman tarihinin doğru olma ihtimalini yükseltiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18294 kez okundu.
24 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim