Anlık Bildirim

PlayStation 5 etkinliği ertelendi! Sony'den açıklama

PlayStation 5 etkinliği belirsiz bir tarihe ertelendi. Sony, kutlamalar için uygun bir zaman olmadığını ve "daha önemli seslerin duyulması" için etkinliği ertelediklerini açıkladı.

PlayStation 5 etkinliği ertelendi! Sony'den açıklama Tam Boyutta Gör

Merakla beklenen PlayStation 5 etkinliği için bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 4 Haziran'da düzenlenmesi planlanan büyük PS5 etkinliği belirsiz bir tarihe ertelendi. Ertelemenin nedeni ise şu anda ABD'de tüm ülkeyi etkisi altına almış olan George Floyd protestoları.

Sony'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"4 Haziran için planladığımız PlayStation 5 etkinliğini erteleme kararı aldık.

Tüm dünyada oyuncuların PS5 oyunlarını görmek için büyük bir heyecan duyduğunu biliyoruz. Ancak içerisinde bulunduğumuz şu anın kutlamalar için uygun bir zaman olmadığı düşüncesindeyiz. PlayStation olarak bizler şimdilik biraz geri çekilmek, ve daha önemli seslerin duyulmasını sağlamak istiyoruz."

Erteleme kararı elbette büyük bir sürpriz oldu. Sony bu etkinliğe gerçekten de çok ciddi önem veriyordu, öyle ki ABD'nin ESPN gibi büyük kanallarında 4 Haziran etkinliği için reklam filmleri bile oynamaya başlamıştı. Bu kadar üzerinde titrenen bir etkinliğin aniden ertelenmesi Sony için büyük bir karar olmuş diyebiliriz.

4 Haziran etkinliğinde PlayStation 5 oyunları ilk defa gösterilecekti. Yeni nesil oyunlara ilk bakış olarak değerlendirilen etkinlikte yeni bir Horizon, Spider-Man ve Silent Hill oyunlarının tanıtılabileceği konusunda söylentiler vardı. Ayrıca konsol tasarımının da ilk defa gösterilmesi bekleniyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7514 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, playstation 5 etkinliği ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim