Anlık Bildirim

PlayStation 5 çıkış tarihi resmen açıklandı

Sony, resmi blog sayfasında yayınladığı yazı ile PlayStation 5'in çıkış tarihini duyurdu. PlayStation 5'in kontrolcüsünün yeni özellikleri açıklandı.

PlayStation 5 çıkış tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Sony, bugün resmi blog sayfasından yayınladığı açıklamada PlayStation 5 hakkında çok önemli bilgiler paylaştı. PlayStation 5, 2020’nin Kasım veya Aralık ayında çıkış yapacak.

Yayınlanan bilgilere göre yeni nesil konsolun ismi PlayStation 5 olacak. Konsolun kendi özellikleri hakkında başka bir bilgiye yer verilmese de kontrolcünün yeni özellikleri paylaşıldı.

Yeni titreşim özelliği sayesinde oyundaki ufak detaylar dahi, daha gerçekçi bir hisle oyuncuya aktarılacak. Ayrıca L2 ve R2 tuşlarının sertlik seviyesi, geliştiriciler tarafından özelleştirilebilir olacak. Bu özelliğe ‘adaptive triggers’ adı verilmiş. Konsolun, ve yeni kontrol cihazının ilk versiyonu, oyun geliştiricilere gönderildi.

PlayStation 5 özellikleri

Sony'nin blog yazısında yer almayan ancak önceki açıklamalardan elde ettiğimiz bilgilere göre PlayStation 5; 8K çözünürlük desteği, SSD depolama, Işın İzleme (Ray Tracing) ve geri uyumluluk özelliklerine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13582 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, playstation 5 çıkış tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim