Anlık Bildirim

Plants vs. Zombies 3 çok yakında Android ve iOS platformlarına geliyor

Mobil platformun en popüler kule savunma oyunlarından biri olan Plants vs. Zombies 3 piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Efsanevi oyun çok yakında Android ve iOS platformlarındaki yerini alacak.

Plants vs. Zombies 3 çok yakında Android ve iOS platformlarına geliyor

PopCap Games, mobil platformun en popüler kule savunma oyunlarından biri olan Plants vs. Zombies 3'ün, bazı pazarlarda yayınlandığını doğruladı. Bu da oyunun çok yakın bir zamanda tüm Android ve iOS kullanıcılarına ulaşacağı anlamına geliyor.

3D grafiklerle geliyor

Gelen haberlere bakılırsa, Plants vs. Zombies 3 oyununda birkaç önemli değişiklik yapılmış durumda. Geliştirici şirket PopCap Games'in ana hedefinin, sosyal etkileşimlere odaklanmak, daha hızlı mücadeleler ve mobil oyun deneyimini en üst seviyeye çıkarmak olduğu belirtiliyor. Bu bağlamda da dikkat çeken en büyük yenilik ise oyunun dikey modda oynanabilecek olması. Görüş açısını önemli ölçüde azaltacak olmasına rağmen, şirket bu kararı oyunun akıllı telefonlarda daha pratik şekilde oynanabilmesi adına almış.

Buna ek olarak, tüm oyun deneyimini daha karmaşık ve çekici hale getirecek birkaç önemli değişiklik daha yapıldığı ifade ediliyor. Ayrıca Plants vs. Zombies 3 artık 2D yerine 3D grafiklerle sunulacak. Bu evrimin, Plants vs. Zombies 3'ü öncekilerden daha ilgi çekici hale getireceği su götürmez bir gerçek diyebiliriz. Resmi çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyunun Filipinler'de yayınladığı ve zamanla tüm ülkelere dağıtılacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim