Anlık Bildirim

Ünlü Alman markası, kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlıyor

Ünlü Alman moda markası Philip Plein’ın Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’in de içinde bulunduğu birçok kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul edeceği açıklandı.

Gösterişli tarzıyla tanınan Alman modaevi Phillip Plein, piyasaya adım atarak kripto para birimlerini kabul etmeye başladı. Markanın aynı isimli kurucusu Philip Plein da kişisel olarak elinde kripto para tuttuğunu açıkladı.

Philip Plein, kripto paralarla ödemeyi kabul etmeye başlıyor Tam Boyutta Gör

Artık bu “lüks” markadan 6500 dolara spor ayakkabı almak isteyecek olursanız bunu kripto para ile yapabileceksiniz. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin ve Tether ödemeler için desteklenen kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Marka, yakın zamanda Voyager Digital tarafından satın alınan kripto ödeme şirketi Coinfy ile ortaklık kurdu. Ayrıca, ödemeler 10.000 doları geçerse müşterilerden KYC (müşterini tanı) bilgileri istenecek.

“Kripto kralı”

Kabalığıyla tanınan ünlü tasarımcı Philip Plein, bu haberi geçtiğimiz günlerde 2.2 milyonluk Instagram hesabından verdi. Plein, bu haberle kendini “kripto kralı” olarak tanımladı ve kripto paraların geleceği olduğuna inandığını belirtti.

Philip Plein, kripto paralarla ödemeyi kabul etmeye başlıyor Tam Boyutta Gör

 Moda dünyasının anti-kahramanı olarak kabul edilen ve birçok eleştiriye maruz kalan Plein, Paris Hilton, Floyd Mayweather, Naomi Campbell gibi ünlülerle çalışıyor.

Philip Plein’ın büyük bir rakibi de mayıs ayında sektöre adımını atmıştı. Dev marka Gucci, bahar koleksiyonunda NFT’ler satmaya başlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim