Anlık Bildirim

Peugeot yeni pickup modelini tanıttı: Landtrek

Markanın yeni tasarım dilini pickup segmentine başarılı bir şekilde uyarlayan Peugeot Landtrek, tek ve çift kabinli versiyonlara sahip. Peugeot Landtrek'in tasarımı ve özellikleri haberimizde:

Peugeot yeni pickup modelini tanıttı: Landtrek Tam Boyutta Gör

Son yıllarda ürün gamında yaptığı yeniliklerle ve yeni tasarım diliyle büyük beğeni toplayan Peugeot, yeni pickup modeli Landtrek’i görücüye çıkardı. Peugeot Landtrek, ilk etapta sadece Latin Amerika ve Afrika pazarlarında satışa sunulacak.

Peugeot Landtrek’in dış tasarımına baktığımızda, markanın yeni tasarım dilini pickup segmentine güzel bir şekilde uyarladığını görüyoruz. Aracı oldukça heybetli gösteren ön bölümde krom çerçeveli büyük ızgara ve iki parçadan oluşan LED gündüz farları dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra geniş çamurluklar, yan basamaklar ve “C” şekline benzer LED stoplar da Peugeot Landtrek’in detayları arasında.

Peugeot Landtrek’in iç mekanında, markanın başarılı crossover modellerinden esinlenilen modern bir tasarım söz konusu. Orta konsolun üzerine yerleştirilen 10 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteği ile birlikte sunuluyor. Çift bölgeli klima kontrolleri, piyano tuşu tasarımlı kontrol düğmeleri, USB girişleri ve 360 derece kamera sistemi de yine Landtrek’in göze çarpan özelliklerinden.

Peugeot Landtrek, tercih edilen versiyona göre 30 dereceye kadar yaklaşma açısı, 27 dereceye kadar uzaklaşma açısı ve 25 derece karın açısına sahip. Su geçiş yüksekliği ise 600 mm. Yerden yüksekliği 214 ile 235 mm arasına değişen Landtrek pickup’un tek kabinli versiyonu 5390 mm, çift kabinli versyonu ise 5330 mm uzunluğa sahip. Aracın genişliği ise her iki versiyonda da 1925 mm.

Peugeot yeni pickup modelini tanıttı: Landtrek Tam Boyutta Gör

Peugeot Landtrek’in çift kabinli versiyonundaki kasa uzunluğu 1630 mm, tek kabinli versiyonundaki kasa uzunluğu ise 2430 mm olarak ölçülüyor. Bu da Landtrek’in 3 adet Euro palet taşıyabilmesi anlamına geliyor. Landtrek’in yük taşıma kapasitesi de 1 ve 1.2 ton arasında değişiyor. Peugeot Landtrek’in tek kabinli versiyonları arka tampon olmadan da satılabiliyor. Bu da arka kapağın 180 derece açılarak daha pratik bir kullanım sunmasını sağlıyor.

Peugeot Landtrek’in kaputu altında 1.9 litre dizel ve 2.4 litre turbo benzinli üniteler bulunuyor. 150 beygir güç ve 350 Nm tork üreten dizel motor 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş ve 7.8 lt/100 km yakıt tüketimi sunuyor. 210 beygir güç ve 320 Nm tork üreten benzinli versiyonda ise 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik seçenekleri mevcut. Landtrek’in giriş seviyesi modelleri arkadan itişli fakat dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlar arasında.

Peugeot Landtrek şimdilik sadece Latin Amerika ve Afrika pazarlarında satılacak. İlerleyen dönemlerde Avrupa pazarı için yeşil ışık yakılır mı bilinmez. Fakat yakın zamanda Landtrek’in Avrupa’ya gelmesi mümkün görünmüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33179 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, peugeot pickup ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim