Anlık Bildirim

Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo'nun yurtdışı fiyatları belli oldu

İngiltere yollarına çıkmaya hazırlanan yeni Peugeot Rifter ve Citroen Berlingo'nun donanım paketi ve satış fiyatları açıklandı. Peugeot Rifter fiyatı ne kadar? Citroen Berlingo fiyatı ne kadar?
PSA Grubu tarafından yeni bir platforma taşınan ve baştan aşağı yenilenen Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter modelleri İngiltere’de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Tanıtıldığı günden bu yana tasarımı ve özellikleriyle göz dolduran yeni Berlingo ve Rifter’ın donanım seviyeleri ve satış fiyatları açıklandı.

Peugeot Rifter fiyatı ne kadar? 

Active, Allure ve GT Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak Peugeot Rifter’ın kısa versiyonu 19 bin 650 pound fiyat etiketine sahip olacak. Tercihini uzun versiyondan yana kullanmak isteyenlerin fazladan bin 920 pound ödemesi gerekecek. Peugeot Rifter’ın standart özellikleri arasında Bluetooth, dijital radyo, otomatik klima, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, şerit takip asistanı, hız limiti algılayıcı, aktif güvenlik freni, ve alüminyum tavan barları yer alıyor.

Yeni Peugeot Rifter’ın fiyatı Allure paketiyle birlikte 20 bin 920 (kısa) ve 22 bin 620 (uzun) pounda yükseliyor. Bu pakette standart özellikler arasına 8 inçlik ekrana, akıllı telefon bağlantısına ve ses tanıma özelliğine sahip bilgi-eğlence sistemi ekleniyor. Bunun yanı sıra elektrikli arka camlar, elektrikli el freni, arka park sensörleri, 16 inçlik alaşım jantlar ve LED gündüz farları için de ekstra ücret talep edilmiyor.

Rifter ailesinin en tepesinde yer alan GT Line paketine sahip olmak için sırasıyla 22 bin 570 ve 24 bin 270 pound ödemek gerekiyor. Bu pakette Allure paketine ek olarak otomatik çift bölgeli klima kontrolü, panoramik cam tavan, navigasyon sistemi, anahtarsız giriş, 17 inç alaşım jantlar gibi önemli donanımlar sunuluyor.

Tüm Peugeot Rifter modelleri 6 gövde rengi seçeneği, anti patinaj sistemi, ve iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 110 beygir güç üreten 1.2 litrelik benzinli ünite 6 ileri manuel şanzıman, 130 beygirlik 1.5 litre dizel ünite de 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzımanla eşlenebiliyor.

Citroen Berlingo fiyatı ne kadar?

Yeni Citroen Berlingo ise 19 bin 70 pound satış fiyatıyla Rifter’a göre biraz daha aşağıdan başlıyor. Feel ve Flair adı verilen iki farklı donanım seviyesinde satışa sunulacak yeni Berlingo’nun 5 ve 7 koltuklu versiyonları bulunuyor.

Tıpkı Rifter modelinde olduğu gibi yeni Citroen Berlingo’da da seçilen versiyona göre farklı sürüş destek sistemleri, navigasyon sistemi, akıllı telefon bağlantısı, anti patinaj sistemi, geri görüş kamerası, ve panoramik sunroof gibi donanımlar sunuluyor.

Rifter’a göre daha fazla motor seçeneği sunan Citroen Berlingo’da 110 beygir ve 130 beygirlik olmak üzere iki benzinli motor sunuluyor. Dizel tarafında ise 75, 100 ve 130 beygirlik üniteler yer alıyor. Bu üniteler 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzımanla eşlenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim