Anlık Bildirim

Pegasus uçağı pistten çıktı, üçe bölündü

Pegasus Havayolları'nın İzmir-İstanbul Sabih Gökçen uçuşu gerçekleştiren uçağı pistten çıktı ve parçalandı. Pistten çıkan uçak alev aldı.

Pegasus Havayolları’na ait bir yolcu uçağı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıktı. Pistten çıkan uçak üçe bölündü ve uçakta yangın çıktı.

Uçak İzmir’den İstanbul’a uçuş gerçekleştirmişti. İlk gelen bilgilere göre kazanın nedeni bilinmiyor.

Yine Pegasus Havayolları’na ait bir yolcu uçağı 7 Ocak 2020 tarihinde pistten çıkmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah-İstanbul seferi yapan PC747 sefer sayılı uçaktaki 164 yolcu kayıpsız şekilde tahliye edilmişti.

Güncelleme: İlk gelen bilgiler göre uçakta 177 yolcu var ve can kaybı yok. Bölgeye çok sayıda ambulans yönlendirilmiş durumda.

Güncelleme 2: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Sabiha Gökçen'de uçağın pistten çıkması nedeniyle uçuşların İstanbul Havalimanı'na yönlendirildiğini bildirdi.

Güncelleme 3: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından kazaya ilişkin yaptığı paylaşımda, 52 yaralı yolcunun hastaneye sevk edildiği bilgisini paylaştı. Buna ek olarak kaza bölgesine gitmeyen çalışan Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü ekip aracı kaza yaptı. Kazada 5 polisin yaralandığı öğrenildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11803 kez okundu.
75 kişi, toplam 119 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pegasus havayolları, pegasus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim